Torna el Youth Rock

L’exitosa iniciativa del Hard Rock Café de Palma, Youth Rock, torna aquest novembre. El cicle d’actuacions l’estrenarà el combo mésmúsica, el diumenge 25 de novembre a les 13.00h. La nostra petita banda de música moderna està formada per Lluís Pérez-Villegas (bateria), Yorick Cheveau (guitarra), Roberto Damson (guitarra) i Noa Philips (veu i guitarra).
YOUth ROCK és tota una oportunitat per als joves músics de Mallorca que vulguin pujar a un escenari. Gràcies a aquesta iniciativa podran actuar a la famosa cafeteria del Passeig Marítim i a més estaran acompanyats de grans professionals de la música moderna, com són els nostres professors Dani Magaña i Ali Domínguez, entre molts d’altres.
La temporada passada vam tenir l’oportunitat de veure els alumnes del combo mésmúsica i a petits guitarristes com Yorick o Noa. Podeu veure les seves actuacions del mes d’abril, perqué us feu una idea del gran nivell que tenen, als vídeos de Youtube.
Per estar informat en tot moment d’aquest esdeveniment, no dubteu en fer-vos fan i visitar el nostre Facebook de mésmúsica, el de YOUth ROCK i el del Hard Rock Cafè.
 

Tags :