Celebram el Nadal 2022

admin

07 Desembre 2022

No hi ha comentaris

Arriba el desembre i amb ell el fred (bé, igual enguany no) i les nostres celebracions de Nadal! Enguany volem que siguin més íntimes i entranyables. Decorarem l’escola amb els dibuixos dels alumnes, farem música i celebrarem junts que és el nostre 25è Nadal amb una tassa de xocalata ben calenta.

SENSIBILITZACIÓ I INICIACIÓ

Gordon, Pre-Twinkle, 3, 4 i 5 anys

Viurem unes sessions molt càlides amb la participació de les famílies. Serà a l’Aula Polivalent de l’escola a l’horari de cada classe de grup entre els dies 15 i 21 desembre. Tocaran els petits, cantaran els pares, farem activitats conjuntes i, per acabar, un berenar amb xocolata calenta.

AGRUPACIONS

Orquestres, Corals, Alumnes de Llenguatge Musical

Les grans agrupacions actuaran a l’Auditori Mallorca del Palau de Congressos dia 17 de juny a les 17:30. En acabar, també hi haurà xocolata! Serà un acte a benefici de Mallorca Sense Fam. Lesentrades costaran 10€ i es posaran a la venda dilluns 5 de desembre.

I PER QUÈ XOCOLATA?

Fa just 25 anys, a les vacances de Nadal 1997/98, en Juanjo, na Lluïsa i en Patxi varen anar a Can Joan de s’Aigo a prendre una tassa de xocolata calenta. En aquell moment, varen decidir crear mésmúsica. Un any després ja van organitar el primer Concert de Nadal.

TOTHOM A DIBUIXAR!

Com cada any, decorarem l’escola amb els dibuixos dels alumnes. Aquests dies rebreu la postal a la classe. A partir de la setmana que ve, ja les podeu dur a Secretaria. Cada alumne que entregui un dibuix rebrà un petit detall de l’escola!