Crowfunding per a les Colònies musicals 2013

ABICA (Associació Balear per a la Integració de les Cultures i les Arts) organitza per cinquè any consecutiu unes Colònies Musicals a Mallorca, les úniques d’aquestes característiques en tota l’illa.

Per poder abaratir costos, els pares s’encarreguen voluntàriament del menjar i els professors de mésmúsica hi assiteixen, també voluntàriament, a l’albert de la Fundació Rotger, a Cala Murta, per compartir amb els nins unes hores de classes de música. El que queda de dia és per jugar i gaudir de la natrualesa.

Aquestes colònies no reben cap subvención i són pagades pels propies alumnes. Així que per poder finançar una petita part d’aquestes colònies, ABICA ha decidit aquest any posar en pràctica una nova experiència: el crowfunding. A través d’Impulsa’t demanen 300 euros (el que suposaria aproximadament un 10% del cost total de les colònies) i tenen 40 dies per aconseguir-los si volen cobrar-los. De no arribar a aquesta xifra, les aportacions dels patrocinadors es tornarà íntegrament.

Si vols col·laborar amb una petita aportació económica -de 5, 20 o 50 euros- ells t’ho agrairan i tu et sentiràs més satisfet per ajudar aquests petits músics a gaudir d’un entorn diferent a l’habitual.

colonias musicales en Mallorca