Hola, novament, família de mésmúsica,

Aquest dies de confinament estan sent complicats, qui pot negar-ho? Però hi ha un fet que ens està emocionant molt. Esteu decidits a seguir aprenent música i fer sonar els vostres instruments cada dia per endolçir aquesta situació. Us volem transmetre l’agraïment dels nostres professors per la resposta tan positiva i optimista que estan rebent de part de tots vosaltres. Ens comenten que els esteu ajudant molt a fer possible un repte que fa una setmana ni tans sols teníem en ment: continuar aprenent música des de casa. 

És el cas d’aquests estudiants de violoncel.

Participen en una de les moltes iniciatives que s’estan organitzant perquè la música continui sonant aquests dies de reclusió: musicaviral. Proposen un tema clàssic cada dia perquè tothom surti al balcó a tocar-lo a les 12 del migdia. Vos hi animau? En Damià i la seva família ja ho varen fer aquesta setmana. Mirau quin Twinkle els va sortir!

 

 

 

 

Perquè la música no només no s’atura, sinò que serà la nostra salvació!

Seguim en contacte!

Moltes gràcies, 

Important: vos recomanam que guardeu el telèfon de Secretaria de mésmúsica entre els vostres contactes. Així rebreu també podreu rebre tots els nostres missatges a whatsapp.