mésmúsica participa en el Simfònic 2014

Per primera vegada el Festival Simfònic se celebra a Mallorca. Es tracta d’una tarda musical i festiva en la qual es podrà gaudir de 130 concerts simultanis i gratuïts, realitzats per 7.000 estudiants de música de Catalunya i Balears.

Simfònic

Aquesta és la 4a  edició del Festival i per primera vegada arriba a Mallorca. I com no podia ser d’altra manera, mésmúsica participa de l’esdeveniment.

Que soni es Born!

Baix el títol “Que soni es Borns!”, el dissabte 7 de juny, a partir de les 18h, estarem en el Passeig del Born de Palma, fent el millor que sabem fer, bona música.

No estirem sols, amb nosaltres actuaran les escoles municipals de música de Valldemossa i de Deià. En total, serem més de 150 músics en aquest carrer tan emblemàtica de Palma. De mésmúsica participaran conjuntament totes les orquestres i les corals, amb un repertori comú que sorprendrà. A més, actuaran les corals de Valldemossa i les “batukades” de Valldemossa i Deià.

A les 19h, els 7.000 músics de Catalunya i Balears interpretarem a la vegada la cançó “My baby just cares for me”. Es tracta d’un tema popularitzat per Nina Simone i que han versionat Andrea Motis & Joan Chamorro.

 

Tags :