Musica durant la declaració

Jornada històrica en els Jutjats de Palma per la declaració de l’ Infanta Cristina en el marc del Cas Nóos. I com veis, això està molt a prop de mésmúsica. Així que hem pogut viure de primera mà el desplegament policial, mediàtic i també social.

Tots escortats fins a la porta:

L’escola ha quedat dintre del perímetre de seguretat. El carrer Jeroni Antich ha estat tallat tant pel tràfic com pels transeünts. Però una vegada més, la paraula clau ha estat “mésmúsica“, com ja ens va passar la darrera declaració de Iñaki Urdangarín davant el Jutge Castro en febrer de 2013. Això si, la majoria de nins i pares han arribat fins a la mateixa porta de l’escola acompanyats per un POlicia Nacional. Més que una molèstia, que també, per tots ha estat una anectoda que contaven al arribar i difícilment olvidaran. No sempre es va escoltat pel carrer…

També hem tengut visita de fotògrafs, càmeres i periodistes, que volien saber com ha transcorregut la jornada en l’escola. Amb normalitat -hem contat-, ja que tots els nostres alumnes han estat molt previsors i han arribat amb molt de temps d’antelació. Així que aquest any, les classes han anat començant amb puntualitat.

Sense informació oficial

Com en tota la setmana cap policia s’havia posat en contacte amb mésmúsica, -ni per demanar DNI ni per explicar com ens afectaria les mesures de seguretat- temíem que no ens deixessin obrir l’escola. Per aquest motiu, ja teníem preparats atrils i cadires per tocar a la Plaça dels Patins. Per sort, no hem pogut complir la nostra “amenaça”, ja que a peu i des de la vorera de la tenda Yerbabuena hem pogut anar entrant tots.

 

Precisament el no saber ha estat la principal molèstia ocasionada. Alguns -pocs- pares han anul·lat les classes dels seus fills per por al que es podien trobar. I sobretot, moltes telefonades. A primera hora del matí no h deixat de sonar el telèfon per demanar si teníem obert i com es podia accedir a l’escola.

En fi, un altre dissabte que hem sobreviscut al matrimoni Urdangarín Borbó amb èxit i bona musica

[widgetkit id=6017]

Vídeo resumen de les aparicions de mésmúsica aquests dies en premsa i televisió

 

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=flmV-zSyZJE]

Tags :