Música i diversió a la platja

Més de 30 joves participen a les úniques colònies musicals que s’organitzen a Mallorca, del 30 d’agost al 2 de setembre, a Cala Murta

Música i altres arts” és el lema del campament d’aquest estiu que, per quart any consecutiu, organitza l’associació de pares i mares de l’escola mésmúsica.

Durant quatre dies (del dijous 30 d’agost al diumenge 2 de setembre), els nins podran gaudir de la platja i d’una sèrie d’activitats relacionades amb l’art preparades especialment per a l’ocació per quatre monitors d’oci. Les tardes, quan la calor afluixa, estaran reservades per als assajos musicals, de la mà de tres professors de música. 

Professors voluntaris

Tant els pares com els professors de música que participen a les colònies ho fan de forma altruïsta, per poder així abaratir els costos de l’estada. Concretament, són vuit pares i mares els encarregats de la logística i de la cuina durant l’estada a l’alberg de la Fundació Pere Rotger, a Cala Murta (Pollença). 

Totos els participants de les colònies tenen entre 9 i 17 anys i són estudiants de música. Els instruments que practiquen són piano, violí, violoncel, guitarra, baix i bateria. Cada nen ve a les colònies amb el seu instrument, excepte en el cas dels teclats i la taberia, que els presta mésmúsica.

Concert fi de colònies

El diumenge 2 de setembre, a les 18.00h, els alumnes realitzaran un concert al voltant de l’albert, damunt la platja, Serà a l’aire lliure i per tots els pares que aniran a recollir als seus fills per posar punt fina a l’estada. També estan convidats curiosos i turistes que vulguin gaudir de bona música. 

Associació Balear per l’Integració de les Cultures i les Arts (ABICA)

És el nom de l’associació de pares i mares de mésmúsica que organitza les colònies musicals, així com altres activitats durant l’any amb l’objectiu sempre d’integrar la cultura, l’esport, el medi ambient i les ciències a la vida familiar. 

Colonias musicales

Colònies musicals a Cala Murta, Mallorca, estiu 2011