Una Eponine en mésmúsica

laura vaquero

Laura Vaquero, alumna de piano d’en Toni Costa en mésmúsica, ha estat una de les tres nines seleccionades per interpretar el paper de Eponine, del musical Los Miserables en les funcions de Palma de Mallorca. Laura té 10 anys i assegura que du tota la vida cantant, que és el que més li agrada. Es fan de Violetta i te clar que de major vol ser cantant.

Ara li arriba la seva primera oportunitat per pujar als escenaris. Serà ni més ni menys que en l’Auditorium, amb un petit paper en el musical de Los Miserables, que en la seva gira espanyola fa una aturada en Palma entre el 7 i el 16 de març. En un casting al que es varen presentar més de 50 nines, Laura Vaquero fou una de les tres elegides que interpretaran de manera rotativa a Eponine en les funcions de Palma. Les altres dues nines son Candela Arbona i Rocío Pesquero.

En la prova final Laura va haver de cantar El Castillo de Cristal, un tema de Los Miserables. El va practicà amb la seva professora de cant, Arantxa Calvo, amb qui du dos anys assistint a classes. Però Laura començà música encara més jove, i el seu professor de piano fou Toni Costa, primer en el seu col·legi, en el CIDE, i des d’aquest curs, en mésmúsica

Casting Los MiserablesLes funcions en les que actuarà Laura Vaquero son:

  • divendres 7 març 21.30h
  • diumenge 9 març 16.30h
  • dimecres 12 març 20.30h
  • dissabte 15 març 18.00h
  • diumenge 16 març 20.30h

Articles del casting i de la elecció en el diari Última Hora.

Article sobre Los Miserables en Diario de Mallorca.

 

Tags :