Toni Xavier Costa

PIANO

ENVIA’M UN MISSATGE

2

CURSOS

Hola, som en Toni Xavier Costa, professor de piano de mésmúsica. 
L’any 2008 vaig iniciar la meva participació al projecte de l’escola i fins a dia d’avui! Em considero una persona tranquil·la i que gaudeix de la seva feina, cosa que és una sort! Vaig decidir dedicar-me a la música des del moment que vaig veure la calma que m’aportava a cada moment del dia. Sempre dic el mateix: mai és massa tard per començar a aprendre i gaudir de la música; la música no té edat! Anima’t i ens veim per l’escola!
CURS

Classes de piano – Iniciació

VEURE

Classes individuals de piano clàssic

VEURE

Contacta’m

      mésmúsica recopil·la el vostre nom, el vostre correu electrònic i les dades que ens faciliteu a la caixa de text amb l'únic propòsit de poder posar-nos en contacte amb vosaltres per lliurar-vos la informació que hagueu demanat de la manera més precisa i efectiva possible. Tindreu dret a rectificar o suprimir les dades aportades en qualsevol moment. En aquest enllaç, podeu consultar la nostra Política de Privacitat.