Porta, el teu perfil d'alumne a mésmúsica

Tots els alumnes de mésmúsica tenen la seva pàgina personal per matricular-se, consultar l’horari, el calendari acadèmic, els informes acadèmics i els rebuts. També poden modificar les dades personals, consultar la Proposta de Matrícula o posar-se en contacte amb nosaltres de manera directa a través del correu electrònic.

COM FUNCIONA

Porta és un lloc web. Hi podeu accedir des de qualsevol navegador i des de qualsevol dispositiu a través d’un enllaç. Per aquells que tinguin fills o familiar directes, hi ha un accés per cada alumne. Per poder-hi entrar, heu rebut dos correus electrònics:

ENLLAÇ

CLAU D’ACCÉS

El disseny està pensat per dispositius portàtils, així que si esteu en un ordinador, pot ser que veieu alguns elements massa petits. Podeu ampliar la pantalla pitjant la combinació de tecles Control + si esteu a un PC o Command + si esteu a un Mac.

ACCÉS DIRECTE

Podeu tenir a mà sempre que vulgueu l’accés a Porta:

EN UN ORDINADOR

El mètode més senzill és arrossegar la barra de direccions des del navegador fins a l’escriptori amb el botó esquerre del ratolí.

EN UN SMARTPHONE

En les opcions de compartició, els navegadors donen la possibilitat d’afegir el lloc web que estàs visitant a la pàgina d’inici.

EINES

LES MEVES CLASSES

Consulteu el vostre dia, hora i aula de classe i el professor de cada assignatura.

ELS MEUS INFORMES ACADÈMICS

Aquí trobareu tots els informes i avaluacions de l’alume des que usam el nostre sistema informàtic sysmus.

ELS MEUS REBUTS

Podeu veure la plantilla del vostre rebut mensual segons les assignatures que esteu cursant en aquest moment.

També podeu consultar els rebuts ja emesos per saber si esteu al dia o queda algun rebut pendent.

LES MEVES DADES PERSONALS

Aquí veureu les dades personals que tenim de l’alumne al sistema: nom i llinatges, data de naixement, DNI, adreça postal, adreces electròniques, telèfons, nom dels pares i del centre d’estudis regular, idioma preferent, centre preferent i forma de pagament.

Es poden modificar totes les dades que veieu, excepte nom i llinatges. Si voleu canviar-los, aviseu a Secretaria.

LA MEVA MATRÍCULA

Aquí podreu realitzar la matrícula en línia quan obrim el període d’inscripció. També podreu consultar la Proposta de Matriculació una vegada enviada.

ALTRES OPCIONS

Al menú que teniu a l’esquerra un cop heu entrat al vostre perfil d’alumne, també podreu consultar el calendari acadèmic de l’any actual i enviar-nos un correu electrònic.