Dia en Família - Informació per a inscrits

HORARIS

10:00 – Arribada al Campament.

10:15 – Inici de les sessions de Música en Família.

12:30 – Concert de la Fada Despistada.

13:30 – Dinar de germanor.

 

Des de primera hora del dematí, hi haurà instal·lada la Ludoteca de Jardí, per fer joc lliure entre grans i petits. També hi haurà una zona de jocs per a nadons!

FORMA DE PAGAMENT

  • Hi haurà un sol rebut per familia en el qual estarà tot inclòs. Si voleu saber el desglossament dels conceptes, podeu demanar el rebut a Secretaria.
  • El pagament es farà amb el mateix mètode que s’utilitza per les mensualitats. És a dir, els que habitualment paguen per banc, rebran un càrrec al compte en els pròxims dies. Els que paguen per caixa, hauran de passar per Secretaria o fer una transferència.

 

Vos recordam els preus:

Activitats 1 nin + 1 adult: 30€.
Activitats 1 nin + 2 adults: 46€.
Activitats 2 nins + 2 adults: 54€.
Dinar adults: 10€ per persona.
Dinar menors de 3 a 5 anys: 6€ per persona.
Dinar menors de 3 anys: 0€.

MENJAR

El menjar és de dos plats, beguda i postre. Serà per a persones a partir de 3 anys. Per als menors de 3, recordau dur alguna cosa perquè puguin dinar.

COM ARRIBAR-HI

El Campament de la Victòria està situat un poc més enllà d’Alcúdia, molt a prop de l’Alberg i l’Ermita que duen el mateix nom i des d’on es pot contemplar tota la badia de Pollença.

APARCAMENT

Al Campament, no hi ha aparcament per a visitants. Podeu pujar a la zona de campament en cotxe per deixar els integrants de la família, però després una persona ha de davallar a aparcar a alguna de les zones properes. Hi ha petites zones per aparcar als costats de la carretera, un parking un poc més gran al Bar s’Illot. Per últim, es pot aparcar a la urbanització que hi ha propera al Campament. Adjuntam un mapa amb les possibilitats que teniu.